Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Man er blevet forælder for første gang, og der er en masse ting man skal lære både om sig selv som far eller mor og om sit elskede lille barn.

Det er helt naturligt, at man ofte gerne vil have sit barn helt tæt på sig og sjældent lader dem ude af syne.

Men en gang imellem har man bare brug for at kunne bruge arme og hænder, og det kan være svært, hvis du samtidig har brug for at have dit lille barn i armene. Man kan selvfølgelig lægge sit barn i en vugge, lift eller i en barnevogn, men nogle gange er det bare ikke så praktisk.

Heldigvis findes der en løsning for forældre med små børn, som gør, at man kan have sit barn helt tæt på og samtidig have arme og hænder fri til gøremål.

Brug en bæresele

En af de efterhånden meget populære løsninger er en bæresele. Her kan man bære barnet i en sele på brystet eller på ryggen, og samtidig have arme og hænder frie til at gøre, hvad man nu har brug for at gøre.

Fordelen ved en bæresele er, at både baby og forælder kan nyde godt af hinandens nærvær. Læg dertil, at man kan få lidt aflastning for sine arme, hvis man normalt bruger meget tid på at bære barnet rundt og vugge den lille.

De nyeste bæreseler på markedet er lavet således, at barnet sidder i den rigtige stilling og får den støtte som de skal have.

Er du i tvivl om, hvilken bæresele du bør investere i, så kan du finde de bedste bæreseler i test og finde ud af hvilken bæresele, du bør købe.

Større mobilitet

Det der bør være prikken over i’et i argumentet for, at du skal anskaffe dig en bæresele er, at det giver dig en markant bedre mobilitet. Ikke kun i forhold til, at du får arme og hænder frie, men også i forhold til at tage barnet med i en lift eller barnevogn.

Det er nemmere at komme rundt med dit barn i en bæresele end i en barnevogn, og desuden fylder barnevognen markant mere.

Dermed ikke sagt, at bæreselen på nogen måde bør erstatte barnevognen helt. Bæreselen er brugbar derhjemme eller på kortere ture, men hvis barnet skal sove eller I skal på en længere tur, findes der ikke noget bedre end barnevognen.