Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Hvis du er glad for at game, så er det vigtigt, at du har alt det rigtige udstyr. Du skal have en god mus, et godt tastatur, en lækker skærm og så selvfølgelig en gaming stol. Det er altafgørende at du får en gamer stol, da gaming kræver rigtig mange timer i siddende stilling. En gamer stol kan sørge for, at du har den rigtige kropsholdning, så du ikke risikerer at få skader, og så du i det hele taget bare har komfort, når du sidder og spiller. 

Hvorfor ikke bare en almindelig kontorstol?

Du tænker sikkert, hvorfor du dog ikke bare kan nøjes med en almindelig kontorstol. Det kan du sådan set også godt til nøds. Fordelen ved en gamer stol er, at den er specielt designet til formålet, og derfor har alt det, du skal bruge for en god og behagelig siddestilling. En gamer stol er opbygget ligesom sæder til racerkørere og er tiltænkt mange timer i siddende stilling. De fleste udgaver vil også give mulighed for justering af forskellige dele som fx ryglæn, højde og armlæn. Derudover er en gamerstol ofte lavet med memory foam for at yde ekstra komfort. En kontorstol er desuden ofte vildt kedelig at se på, mens en stol til gaming findes i alle mulige flotte og farverige designs, og måske kan du ovenikøbet finde en stol, der matcher farverne i dit yndlingsspil 

Pas på din krop

Når du gamer, skal du huske at passe på din krop. Selvom din gamer stol hjælper på, at du ikke får skader og opbygger spændinger og smerter, så er det alligevel en god ide at opretholde en aktiv livsstil. Hold en pause af og til og gå eller løb en lang tur. Du kan også med fordel bruge loadingtiden i spillene på at lave en øvelse eller to. Så sørger du også for at du kan game med god samvittighed.