Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Synes du ligesom rigtig mange andre danskere, at det amerikanske køkken er super lækkert? Om det så er noget, du synes, fordi du selv har været i USA og smagt disse ting, eller om du blot benytter dig af de mange burgerbars og donutsteder, er det ganske forståeligt, at du er helt vild med det amerikanske køkken.

Du er måske så vild med det, at du godt selv kunne tænke dig at prøve at lave disse retter? Her får du inspiration til to retter, som er værd at prøve, hvis man er vild med det amerikanske køkken.

En saftig burger med pommes frites

En af de retter, som danskerne, og hele verden for den sags skyld, virkelig har taget til sig, er nemlig burger og pommes frites, så det skal du da helt klart prøve at lave.

Det er faktisk ikke super svært at lave en god burger, og du kan lave den lige, som du gerne vil have den. Hvis du er til den klassiske burger med en stor og saftig bøf, kan du lave det, og hvis du derimod er med på den grønne bølge, kan du også lave en vegetarburger.

Det er fuldstændig op til dig, hvordan du vil have den skal være – men husk nu pommes frites ved siden af!

Lækre amerikanske pandekager

Hvis du er mere til lækker morgenmad, kan du også prøve at lave amerikanske pandekager. De er super luftige, og hvis man hælder lidt sirup over dem, så bliver det faktisk ikke meget bedre. Det er den helt perfekte morgenmad, hvis man gerne vil forkæle sig selv.

Se her hvis du er interesseret i selv at prøve dig frem med en rigtig lækker opskrift på amerikanske pandekager – det kommer du ikke til at fortryde!