Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Er du lige blevet forælder til en lille en, og skal til at indrette babyværelset, men har brug for inspiration? Så er du kommet det rigtige sted. Her vil du nogle ideer til hvilke ting der kunne være på babyværelset.

Indretningen

I et babyværelse eller børneværelse er det vigtigt at det er praktisk. Det er en god ide at have en kommode til babyens tøj, bleer og andre praktiske ting. Derudover vil det også være fint med nogle opbevaringsbokse, da babyer har så meget legetøj og andre småting. Ved at have nogle bokse vil der være mere orden på tingene og værelset vil se renere ud.

I babyværelset er sengen nok noget af det vigtigste. Her tilbringer de størstedelen af tiden og derfor er det vigtigt at det er en ordentlig seng. Hvis man har ekstra plads, kan man købe en slyngevugge. De ser både ekstrem pæne og fine ud og samtidig er de rigtig behagelige for børnene. De har en lang levetid og det eneste der kan slides op, er fejderne. Heldigvis kan de købes hos moonboon.

Farver og pynt

I et babyværelse er der typisk mange farver. Der er liv og glæde i værelset. Derfor handler det bare om at slå sig løs og komme i gang med at male væggene. Det er kun fantasien der sætter grænser. Hvis man vil have der skal være et match med farverne, så kan man bruge forskellige nuancer af den samme farver. For eksempel kan man farve væggene i forskellige farver. Man kunne lave striber. Den ene farver kunne være lyseblå, mens den anden er mørkeblå.

Til sidst er det selvfølgelig også vigtigt med en masse pynt i værelset. Det skal være hyggeligt og værelset skal have en god stemning. Pynt kan være alt fra billeder på væggene til lyskæder. Igen så sætter man bare fantasien løs. Der er ingen grænser.