Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Mange mennesker kan godt føle, at deres hverdag kan gå lidt i stå, hvis de ikke får prøvet noget nyt eller bare falder tilbage på det gamle og sædvanlige.

Det kan være svært at bryde mønsteret, når du først er i gang med at gøre det, men det kan være en utroligt frigørende proces, når du endelig bryder det.

Det kan være svært at finde din eksperimenterende side i hverdagen, men her er tre gode råd til, hvordan du kommer i gang.

Hav et åbent sind

Husk, at alle idéer starter med et åbent sind. Du har måske også hørt før, at man skal prøve at smage på maden, før man siger, man ikke kan lide den. Sådan er det også med flere og flere ting i livet, og du kan altså huske dig selv på, at den eneste måde at udvide din horisont på, er hvis du aktivt søger det.

Et åbent sind handler ikke kun om accept af andre, men også accept af nye oplevelse. Prøv en kæmpe dildo med åbent sind, prøv at springe i faldskærm.

Tænk kreativt

Nogle gange bliver du nødt til at tænke kreativt.

Det kan være, at nogle af de ting, du allerede gør i din hverdag, kunne blive spændende og nye, hvis du prøver at eksperimentere med dem.

Her er der tale om alt mellem himmel og jord, men nogle gode vinkler at starte med kan være: Madlavning, fritidsaktiviteter, sex eller noget så simpelt som musikgenrer.

Hav det sjovt

Du gør dig selv en stor tjeneste, hvis du har det sjovt, mens du er kreativ og eksperimenterende.

Det vil i høj grad også komme naturligt til dig, at når du prøver nye ting, vil der opstå sjove situationer nærmest uanset hvad.

Du kan prøve en ny opskrift, prøve nyt sexlejetøj som en kæmpe dildo eller noget helt tredje. Husk, at du kun selv bestemmer præcis, hvor meget du har lyst til at eksperimentere.