Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Det er ikke længe siden, at det var sommer og lunt i luften. Men nu begynder bladene at skifte farve og temperaturerne falder. Det er med andre ord gået hen og er blevet efterår. Når man kigger uden for vinduet nu, kan det virke som meget lang tid siden at det var dejligt vejr. 

Det betyder også, at dine børn skal til at pakkes bedre ind, når de er udenfor, og ikke mindst hvis de har en alder, hvor de stadig sover i barnevogn udenfor, det er ikke altid længere nok med en body, en bluse og en dyne, og der skal lidt mere til at holde de små kroppe varme i kulden, også selvom de naturligvis ligger i ly for den kolde vind.

Uld holder barnet tørt og lunt

Der findes mange forskellige dragter, det kan holde dem varme, men når alt kommer til alt, er der ingen over og inden ved siden af uld. Uld har nemlig den fantastiske egenskab at det både isolerer og holder barnet varmt, hvilket er essentielt her i vinterhalvåret. Det transporterer samtidig sveden, hvis barnet har det varmt, så det ikke pludselig ligger og bliver vådt.

Det findes en masse meget billige ulddragter, hvor du ikke får det rene uld. Det kan godt være du sparer lidt penge, når du køber dem, men kvaliteten er bestemt også derefter, og hvis du gerne vil slippe for at dit barn får snue, hvilket de fleste nok gerne vil, så er der god grund til at investere lidt ekstra og købe 100% ren uld. Det kunne være fra Joha eller lignende, du kan finde et stort udvalg her

Hvis du gerne vil gøre lidt ekstra godt for dit barn og ikke mindst for miljøet, kan du med fordel vælge uld, der er lavet af økologisk uld, hvor der ikke er nogen unødvendige tilsætningsstoffer i. Det bedste for dit barns hud er naturligvis helt rune produkter, der ikke har været udsat for nogen former for kemikalier.