Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Den amerikanske babyshower-tradition er for alvor slået igennem i Danmark, og langt de fleste kvinder bliver i løbet af deres graviditet overrasket med en fest, hvor hun og baby bliver forkælet med gaver og god mad. Skal du til babyshower i den nærmeste fremtid? Så vil du sikkert gerne finde den helt perfekte gave. Lad dig inspirere af ideerne herunder.

Gave til baby

Det bliver ikke et problem at finde en gave. Problemet bliver derimod at vælge mellem de mange muligheder. Du vil nemlig opdage, at der findes et hav af produkter til baby. Find et sødt sæt tøj, et babyhåndklæde, legetøj eller noget helt fjerde. Det er en god ide at koordinere din gave med de andre gæster så I ikke alle sammen tropper op med en babynest eller et legetæppe.

Personlig og unik gave

Lav din helt egen gave og vær sikker på, at ingen kommer med det samme som dig. Du har måske allerede afskrevet muligheden, fordi du ikke besidder de store kreative evner. Men selvom du ikke er det store gør det selv-menneske, kan du sagtens lave din egen gave. På nettet kan du finde opskrifter på alt fra uroer til børnemøbler, og ofte er de meget simple at følge. De fleste sætter stor pris på hjemmelavede gaver, fordi giveren har lagt tid og energi i at lave den. Derfor er det en meget personlig og unik gave at få.

Forkælelse til mor

Sidst, men ikke mindst, er det oplagt at give en gave, som kun er til mor. En graviditet kan være hård ved både kroppen og overskuddet, så den kommende mor vil helt sikkert sætte pris på lidt forkælelse. Det kunne for eksempel være et sæt blødt og lækkert økologisk tøj. Her kan du finde økologisk vente- og ammetøj. Det kan også være en scrub, en creme eller en god gang massage.