Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Babyer og små børn er altid meget fascinerede af balloner. De flyvende, runde tingester er sjove at lege med fordi de kan hoppe rundt og kastes med, uden at de ødelægger noget. Balloner ses ofte i forbindelse med babyrelaterede begivenheder, hvor de fungerer som en del af pynten og som en fast del af festen. Balloner er altid et sikkert hit til børn, fordi børn elsker dem som festlig pynt og som et sjovt legeredskab.

Balloner til babyshower

Hvis du skal afholde et babyshower, eller hvis du blot deltager i et, vil du opdage at balloner er en stor del af festen. Et babyshower afholdes inden babyen bliver født, hvor venner og familie mødes og fejrer den gravide og hendes kommende baby. Til et babyshower bruges ballonerne primært til at symbolisere barnets køn. Hvis der er pyntet op med blå balloner, afholdes babyshoweren for en dreng, og en lyserød ballon viser, at babyshoweren er for en pige.

Balloner til barnedåb

Balloner er ligeledes en fast del af pynten til en barnedåb. Ligesom til et babyshower, bruges ballonerne til at pynte op til fest, men også til at symbolisere barnets køn. Denne tradition kan spores mange år tilbage i tiden, hvor farver i høj grad var forbundet med bestemte køn. Blå var helt afgjort en farve for drenge, mens lyserød var en farve for piger. Denne opdeling er ikke helt så skarp nu til dags, men alligevel bruges farverne ofte til pynten til en dåb.

Balloner til børnefødselsdagen

Balloner er også et kæmpe hit til børnefødselsdagen, uanset hvor gamle børnene er. Hvis det er en fødselsdag for små børn, bruges ballonerne primært til pynt, mens større børn bruger ballonerne til aktiviteter og leg. Det er for eksempel populært at lege ballondans eller til at lave flotte ballondyr med. Farven på ballonerne er knapt så afgørende til børnefødselsdage, hvor farven ikke har samme symbolske betydning.

Uanset hvilken begivenhed du skal afholde for børn, er du garanteret en god fest med balloner. Du kan finde et stort udvalg af flotte og festlige balloner her, som børnene og babyen med garanti kommer til at elske.