Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Det er nærmest lov, at forældre sparer penge sammen til deres børn, som bliver udbetalt, når ungerne bliver myndige. Det er meget forskelligt, hvor meget man vælger at indbetale til deres konti, men for det meste ligger det omkring 250-500 kr. om måneden pr. barn. Det kan hurtigt gå hen og blive dyrt, hvis man har mange børn.
De fleste vælger at lade banker investere de indbetalte penge relativt forsigtigt, da de ikke har lyst til at gamble med børnenes opsparing.

Hør en uvildig rådgiver

I stedet for at lade bankerne håndtere dine penge, kan det bedre svare sig at forhøre sig hos en uvildig rådgiver, der ikke har nogen at skulle gøre glade andet end kunden.
Her bliver dine midler håndteret, som var det dem selv, der skulle tjene penge på investeringerne. Det handler i sidste ende om at få mest muligt udbytte, så børnene får den bedste start på deres voksenliv. Når de er færdige med gymnasiet, flytter de fleste hjemmefra, og her er det rart at kunne bruge en del af opsparingen på et indskud til en lejlighed og lidt møbler.
Ved at bruge investeringsforeninger, giver du den bedste dine børn en god start. Læs mere om dem her.

Begynd tidligt

Det handler om at starte med at indbetale på et tidligt stadie. Jo længere tid der går, før man kommer i gang, des mindre bliver der helt naturligt sparet op, det siger sig selv. Men samtidig bliver den endelige fortjeneste også formindsket ganske markant.
En start ville være at kigge lidt på jeres økonomi og se, hvor meget I kan undvære hver måned. Det er ikke penge, I får igen på noget tidspunkt. Nogle vælger også at indbetale dele af de børnepenge, der bliver udbetalt hver måned. Så slipper man mere eller mindre for at sætte det helt store regnestykke op.