Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Det kan ikke undgås at man som forældre sidder med telefonen fremme når babyen er i nærheden. Oftest synes babyen at telefonen er meget interessant og vil holde den. Men hvis du ikke har et godt beskyttelsescover på, kan din telefon hurtigt komme til at se ud som ovenstående billede. MEN i følgende rygterne for den nye iPhone 7, skulle den være stærkere end nogensinde før.

Forventningerne til den nye iPhone 7, som gerne skulle blive lanceret her d. 12 september, er skyhøje. Det er nu 10 år siden Apple lancerede den første iPhone, og folk har været helt vilde med telefonen siden. Forventningerne er år efter år kun blevet større, som det også tydelig ses på Apple aktien. En ting som mange har haft problemer med er at skærmen let går i stykker. Her skulle den nye iPhone 7 være udviklet i et materiale som skulle have umådelig svært ved at gå i stykker. Så selvom babyen skulle få fingrene i telefonen, kan du være helt rolig for, at der ikke sker den noget. Mange mener at et cover ødelægger designet og derfor gerne vil undgå coveret. Det kan man komme udenom med den nye iPhone. Glæd dig til den 12. september, og hold dig opdateret med information.

Hold dig opdateret på iphone 7 hos telepristjek.dk

Hvis du vil følge med i rygter og nyheder omkring den nye stærke iPhone 7, kan du holde dig opdateret på telepristjek.dk. Her kommer der løbende oplysninger om nye specifikationer og informationer om lanceringsdatoen. Desuden sammenligner siden forskellige abonnementer og giver et let og overskueligt billede af hvilket abonnement der passer til præcis dit forbrug.

EFTERLAD ET SVAR