Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Når man som forældre køber børneudstyr til den nyfødte, så skal kvaliteten helst være i orden. Især hvis det er den førstefødte — så kan produkterne nemlig gå i arv til lillebror eller -søster. Uanset hvad, så bliver det som regel en dyr affære, så hvorfor ikke spare der, hvor man kan spare?

 

Har du allerede en mobiltelefon er der penge at spare

Et sted, hvor der er mange penge at spare, er på babyalarmen. Førhen kunne de være ret dyre, men eftersom mobiltelefoner har udviklet sig til at kunne mere og mere, er det faktisk blevet billigere og mere effektivt at anvende sin mobil som babyalarm. Det kræver bare, at køber én alarm, der kan stå ved barnet, og så kan man bruge sin mobil til at overvåge. Det kræver bare, at man har en mobiltelefon, der har de fornødne specifikationer, hvilket ofte ikke er meget.

Danske Nabby er et af disse mærker. Til en udsalgspris på kr. 1199,- er den til at betale, og med den dertilhørende app, er det muligt at overvåge sin baby helt uden signalforstyrrelser. Nabby skifter nemlig selv kanal, så man er sikret det bedste signal. Helt uden man lægger mærke til det.

Har man allerede en mobiltelefon, er der altså mange penge at spare. Hvis man ikke har en, kan man bruge en prissammenligner til at finde de bedste priser på mobiltelefoner uden mobilabonnement. Det er typisk ikke ret krævende at køre en app som denne, og man behøver derfor ikke den nyeste iPhone eller Samsung for at kunne anvende app’en.

 

Nabby er den bedste babyalarm ift. stråling

Når du anvender en babyalarm, er det vigtigt, at der er så lidt stråling som overhovedet muligt. Nabbys gennemsnitsstråling, når den er på standby, er kun på 0,08 mW, hvilket er det laveste for en babyalarm i verden.