Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Sommeren står for døren, og for mange af os betyder det, at vi snart kan nyde et par ugers ferie med familien. Når man skal af sted på ferie med de små, er det vigtigt at have en god klapvogn med til når benene bliver trætte, eller det bliver tid til en middagslur. Men hvilken klapvogn er den bedste at have med på sommerferien? Et godt bud er baby jogger city mini gt, og det er der flere grunde til.

Praktisk på farten

Baby jogger city mini gt er praktisk at have med på farten. Den kan nemt og hurtigt klappes sammen, så den fylder næsten ingenting og er derfor velegnet til at tage med ombord på et fly, ligesom den ikke tager for meget plads i et tætpakket bagagerum, når I kører mod sydens sol.

God komfort

Et andet plus ved modellen er, at komforten er i top. Kalechen kan justeres i tre forskellige positioner, og dens vinduer er gennemsigtige og udstyret med UV-beskyttelse. Dermed er barnet beskyttet mod både sol og vind. Klapvognen har desuden et ventilationssystem, der giver god luftgennemstrømning.
Når barnet har brug for at sove, kan ryglænet lægges helt ned. Det betyder, at han eller hun kan hvile i en behagelig og optimal stilling, der ikke belaster hverken nakke eller ryg.

En alt i én-løsning

Baby jogger city mine gt er det optimale valg, fordi den kan bruges på både storby-, vandre- og charterferien. Den er let at justere, og på trods af at den er sammenklappelig, er komforten i top, så dit barn kan sidde behageligt ferien igennem.
Klapvognen er af høj kvalitet og scorer højt i tests. Den er blandt andet bedst i test hos Forbrugerrådet Tænk, som særligt roser modellen for dens mobilitet. Derudover er prissætningen attraktiv, og man får høj kvalitet for få penge.