Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Der er ikke mange, der synes det er sjovt, at man har alt det samme som alle andre. Lige som vi gerne selv vil være lidt unikke, så vil vi også gerne have, at vores børn skiller sig lidt ud fra de andre børn. Det er dog heller ikke nogen hemmeligheden at langt de fleste af os handler i de samme butikker som andre forældre, og derfor let kommer til at falde i fælden med at købe lige præcis det samme som alle andre gør det. 

En måde at komme uden om dette, er ved at sy noget af tøjet selv. Så er man sikker på at få noget unikt, og man kan ikke mindst helst selv bestemme, hvordan det skal se ud, og hvordan stoffet skal være. Stof kan købes med stort set alle motiver, og det er let at finde økologisk stof helt uden tilsætningsstoffer, så man skåner barnets hud for at blive udsat for de giftige kemikalier, der er i mange stoffer.

Det er naturligvis ikke nogen selvfølge, at du er i stand til at sy børnetøj, eller for den sags skyld har tid til det. Det behøver dog ikke være så svært, og hvis du køber snitmønstre kan du uden de helt store færdigheder sy noget lækkert, og har du fået syet en bluse, kan du sy alle dem det skal være. Det er ikke blot en måde at få noget unikt på, det er også en måde at spare en masse penge, og du ved nok allerede, hvor dyrt det er at få børn.

Der er også en god sandsynlighed for at dine børn har en bedstemor, der er ferm med en symaskine, og de vil tit elske at få lov til at sy noget til deres børnetøj, så der er mange muligheder, også selvom du ikke selv er den store symaskinemester.

EFTERLAD ET SVAR