Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Vi nærmer os december, hvilket betyder, at vi nærmer os måneden hvor der bliver gået shop-amok, og hvor der handles for milliarder af kroner på julegaver til store og små. At vi nærmer os december, betyder også, at vi nærmer os slutningen af november, og her kommer der en anden gigantisk shopping dag, det er nemlig her, der er Black Friday.

En dag der, som så meget andet, kommer fra USA, og markerer dagen hvor butikkerne går klar til julesalget og derfor sælger billigt ud af det der er på lager. I USA har dagen længe været en gigantisk shopping dag, hvor der omsættes for milliarder og atter milliarder.

Det er derfor heller ikke så underligt at de danske butikker og webshops er hoppet med på bølgen. Det er naturligvis til glæde for os forbrugere, når ting bliver solgt på tilbud, og når der er en masse penge at spare. Problemet med Black Friday er bare, at der er rigtig mange butikker, der blot sætter deres varer en lille smule ned med skildrer med store besparelser, selvom det ofte er minimalt, hvad man rent faktisk sparer.

Så hvis du ved at en butik skal afholde black friday og gerne vil spare nogle penge på julegaverne til børnene, så hold øje med priserne inden. Tjek eksempelvis eurotoys priser på varer som playmobil, da de plejer at være billige her. Der er desværre rigtig mange butikker der prøver at spise forbrugerne af med priser, der er 20-30% billigere og altså ikke udskiller sig fra de helt almindelige udsalg.

Det ændrer dog ikke ved, at der er mange steder, hvor man kan spare rigtig meget på babyting, børnetøj og lignende.

EFTERLAD ET SVAR