Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Der hersker nok rimelig stort enighed blandt de fleste om, at børnepengene skal bruges til børnene, men hvordan man vælger at bruge dem, er op til den enkelte familie. Oktober er en af de måneder, hvor der kommer børnepenge, hvilket betyder at hvis man har børn under 2 år dumper der lige godt 4500 ind på kontoen den 21. oktober, mens beløbet som bekendt falder med barnets alder. 

Men hvad skal børnepengene så bruges på?

Hvis man har et barn ved man naturligvis godt, at 4500 ikke rækker langt i forhold til udgifter til at have et barn, og at beløbet naturligvis blot er et tilskud til barnet. Alligevel bør pengene bruges til noget der har forbindelse med barnet, om det så er en ny flyverdragt til vinteren, vinterstøvler eller noget helt tredje, er naturligvis op til den enkelte familie. Hvis du vil have mere ud af pengene, kan du finde rabatter til en lang række butikker her

I denne måned falder udbetalingen af børnepengene sammen med efterårsferien, hvilket gør det nærliggende at bruge pengene eller nogle af dem på nogle aktiviter for familien, hvilket kunne være et besøg i en zoologisk have, et af landets store akvarier eller noget helt tredje. Der er masser af muligheder for god underholdning for hele familien, hvis i ellers er heldige nok til at have fri.

Hold øje med rabatter

Ligesom du kan finde et link til rabatter længere oppe i teksten, så er der også mange andre steder, hvor du kan spare penge, hvis du holder lidt øje med de rabatmuligheder der er. Eksempelvis er der rabatter ved at køre over storebæltsbroen, hvis du gør det på bestemte dage, eller hvis du gør det inden for et tidsrum, hvis du vel og mærke betaler med samme kreditkort.

Der er også en del parker og haver der tilbyder familierabat, hvor man kommer billigere ind som familie.

EFTERLAD ET SVAR