Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Der findes mange forskellige apps, som kan hjælpe vordende forældre med at komme lettere igennem den proces, det er at være gravid. Én af dem er app’en ‘Min baby’, der har til formål at hjælpe dig med at minde dig om vaccinationer, vitamindråber, forslag til gode lege, der passer til dit barns alder samt mange andre, nyttige specifikationer.

App’en tilpasser sig selv barnets alder, køn og udvikling, hvorfor den er let at finde ud af. Der er skruet op for brugervenligheden. På mange måder minder app’en om at have en sundhedsplejerske i lommeformat — og når afsenderen er Sundhedsstyrelsen, ved du, at de råd samt den vejledning, du får, er troværdig.

Du kan samtidig indstille app’en til at passe til lige præcis dine præferencer. Om du vil have korte eller lange svar i forbindelse med de spørgsmål, der opstår i forbindelse med din brug af app’en. Og der er ingen grund til at være utryg til de svar, du får, når du bruger ‘Min baby’. Her er det nemlig udelukkende Sundhedsstyrelsens råd og vejledning, der bliver formidlet.

Smarte funktioner til næsten alt

Når du anvender ‘Min baby’, vil du samtidig kunne finde en lang række praktiske, brugbare og håndgribelige funktioner, der hjælper med selv de mindste småting. Eksempelvis kan du få hjælp til at føre dagbog over højdepunkterne i din babys liv, afspille søvndyssende lyde der får det urolige barn til at slappe af.

Kender du det, at du befinder dig på et sted, hvor du ikke har været før, og skal finde et sted, hvor du kan pusle barnet? Også her er ‘Min baby’ behjælpelig. Du kan nemlig få vist nøjagtigt, hvor den nærmeste pusleplads, ammested og legestue befinder sig.

Alt i alt er app’en enormt brugbar og hjælpsom. Det eneste, det kræver, er at du har en smartphone, en tabler eller en anden device, der kan køre apps — og et mobilabonnement med data. Er du i tvivl om, hvilket du skal vælge? Så er Call Me blandt de bedste på kundeservice.

EFTERLAD ET SVAR