Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Der er uden tvivl mange kvinder og forældre generelt, der har en romantisk forestilling om, hvordan de skal bruge deres barsel på måske at tage på en rejse sammen med deres lille barn, da det jo er nu de har tiden. For mange er det en stor succes at tage en uge, to uger ellers endnu længere tid af sted med familien inklusiv baby.

Det er dog langt fra alle, der får en uforbeholden god oplevelse med at reje med en baby eller et meget lille barn, og man bør fra start gør op med sig selv, om man gør det her for barnets eller for jeres egen skyld. Det er svært at sige generelt, da der er stor forskel på både familier og på børn, men generelt kan man sige, at hvis barnet et under et år, vil det meget sjældent få noget ud af det, og vil næppe huske de oplevelser det har ført med sig.

At sige det er spildt, vil dog stadig være en voldsomt overdrivelse. Barnet vil have en masse tid sammen med sine forældre, der ikke er distraheret af en masse andre andre ting som smartphones, arbejde og alt det der. Så selvom barnet måske ikke vil huske hvad der sker på ferien, vil det huske det nærvær der har været.

Hvor langt væk kan I rejse?

Hvis I overvejer at tage en lang rejse om på den anden side af jorden, kan det være en rigtig god ide at have en nogenlunde vished om hvordan dit barn klarer ting som en flytur og ikke mindst varmen. Hvis økonomien er til det, kan det derfor også være en god ide at tage på en charter rejse i en uges tid for at prøve tingene af, inden I måske rejser til Thailand eller Australien i et par måneder.

Desuden er der en vis tryghed forbundet med at være inden for EU, hvor det trods alt er lidt nemmere i forhold til hjemrejse og eventuelt sygdom.

 

EFTERLAD ET SVAR