Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Det er aldrig en god ide at ryge foran børn, da det kan være farligt. Børn skal generelt ikke være i nærheden at røg, og mennesker som ryger, da det kan være meget skadeligt. Hvis man derfor ryger, og samtidig har børn, skal man nøje overveje, om det ikke kan være en god ide at stoppe.

Rygning kan skade

Rygning er ikke kun farligt for en selv, det kan også være skadeligt for ens omgivelser. Det kan specielt være farligt for børn, hvis de opholder sig i nærheden af røg, og folk som ryger. Hvis man derfor ryger, kan det være en god ide at gå et andet sted hen, så man ikke ryger i nærheden af børn. Det er ikke kun skadeligt for børnene, det kan også være en vane, som de opsamler, så de måske også en dag selv begynder at ryge, og dette er aldrig en god ting.

Find en mulighed for at stoppe

Hvis man har børn, kan det være en rigtig god ide at kvitte cigaretterne. Det kan dog være svært for mange at stoppe, fra den ene dag til den anden, hvis man har røget i mange år. En god ide kan derfor være at finde et alternativ, som kan være en hjælp til et fuldstændigt rygestop. Her kan e-cigaretter være en god mulighed, da mange vælger at bruge e-cigaretter en overgang, så de i sidste ende kan stoppe. Hvis du godt kunne tænke dig at vide mere omkring e-cigaretter, kan du læse mere her.

Børn tager forældrenes vaner til sig

En anden god grund til at stoppe med at ryge kan være ens vaner, som mange børn ender med at tage videre. Flere og flere undersøgelser viser, at børn tager deres forældres vaner til sig. Hvis man derfor selv ryger, kan det også ende med at ens børn kommer til at gøre det i fremtiden.

EFTERLAD ET SVAR