Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Hvis det er ved at være oppeover, og I går i spænding og venter på at kærlighedsbarnet skal melde sin ankomst, har I sikkert allerede opdaget, at markedet for babyting er som at færdes i en jungle. Der er tusindvis af bud på, hvad I som forældre skal købe. Her er tre ting, som I med fordel kan købe inden babys ankomst, som også vil gavne jer som forældre.

Pak pusletasken i god tid

Selvom det som bekendt tager 9 måneder at gro kærlighedsbarnet, oplever mange forældre, at den sidste tid går afsindigt hurtigt. Derfor er det en god idé at forberede de ting, du trods alt kan, i god tid. Det gælder for eksempel pusletasken, som skal med på sygehuset, når det hele går løs. Hvis tasken er pakket i god tid, ser I ikke dette som en stressfaktor den dag, vandet går.

Køb en god kaffemaskine

Du har helt sikkert hørt familiemedlemmer, veninder eller bekendte tale om den tortur-lignende fase, man som forældre går igennem, når barnet de første mange måneder ikke vil sove, eller vågner mange gange i løbet af natten. Det er naturligvis hårdt for kroppen og hjernen at holde sig kørende på minimal søvn, og det er derfor vigtigt, at du investerer i en god kaffemaskine. Der er naturligvis mange mærker at vælge mellem, men du går aldrig galt i byen med en Siemens kaffemaskine. Du vil takke dig selv for denne beslutning, når du de førte mange uger har fået afbrudt din søvn 6 gange i løbet af en nat og i den grad trænger til at blive frisket op.

Lav lækker mad til fryseren

Når først baby har meldt sin ankomst, er det naturligvis svært at finde tid til andre ting, og praktiske aktiviteter såsom oprydning og madlavning bliver af den grund måske nedprioriteret. Du kan med fordel benytte den sidste del af barslen inden fødslen til at lave en masse lækker mad, som I kan fryse ned og nemt tage op og varme de dage, hvor der er nok at se til.