Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Børn er en skøn berigelse til enhver familie. De bringer glæde og smil, og selvom det kan være hårdt at have små børn, er det alligevel det hele værd. Det kan være svært at gå og lave et børneværelse klar til et barn, som endnu ikke er født. Især hvis det er dit første barn kan det være svært at vurdere, hvad der er behov for, og hvad du kan vente med at købe, til babyen er født. Det er en god idé at begynde på børneværelset tidligt i graviditeten, da man aldrig ved, om du kommer til at være sengeliggende tættere på fødslen. Her giver vi nogle tips til, hvordan du bedst gør værelset klar til den lille nyfødte.

En god seng

Når du skal indrette din kommende babys nye værelse, er det først og fremmest vigtigt at have en god seng, som babyen kan sove godt i. Det er vigtigt at finde en seng i den rigtige højde, så forældrene let kan løfte babyen op og putte babyen, uden at få ondt i ryggen. Derudover er det vigtigt at finde en seng, som babyen ikke kan falde ud af. De fleste forældre vælger en tremmeseng til deres nyfødte.

Puslebordet er vigtigt

Cirka de første 2-3 år af barnets liv, er et godt puslebord altafgørende. Det kommer til at blive brugt mange gange om dagen, og derfor er det en vigtig investering. Ligesom med sengen, er det vigtigt at købe et puslebord i den rette højde, så I slipper for rygsmerter. Derudover er det godt at vælge et puslebord, som har plads til opbevaring. Her kan I opbevare babyens bleer, vådservietter og ekstra tøj.

Plads til sød indretning

Der findes ikke noget sødere end babyværelser. Her er der plads til nuttede bamser, fine pastelfarver og sødt fototapet. På et børneværelse kan det pynte rigtig fint med et sødt fototapet, for eksempel et med et blomstermotiv eller med en af de flotte prinsesser fra Disney på. Et fototapet kan også fint passe ind på børneværelset, når barnet bliver ældre. Her kan det være passende med seje superhelte fra Marvel eller med nogle af de eventyrlige motiver fra Disney.

EFTERLAD ET SVAR