Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Det at få børn er nok uden tvivl den største bedrift som vi mennesker kan opnå, imens vi er på denne jord. Selvom små børn er helt fantastiske, så er de på samme tid en kæmpe bedrift at passe på og opdrage. Det er derfor for manges vedkommende nødvendigt at give en masse ting op fra dengang, man ikke var forældre. En af de ting som mange må give afkald på er de fine møbler. Små børn sviner meget, det er ikke til at undgå. Det er derfor meget svært holde alle ens møbler rene og pæne, og hvis der er tale om dyre designer møbler, så er der vis risiko forbundet ved at have børnene i møblerne. Herunder findes der 3 tips til at holde ens smukke designermøbler i god stand i barnets tidlige år.

Få tingene opbevaret i et lagerrum

Den første mulighed går ud på at få opmagasineret sine dyre og smukke møbler i den tid, hvor barnet udgør den største trussel overfor møblerne. Dette er en nem og sikker løsning, da man altid kan komme og hente sine møbler, når man har lyst, og lagerhotellet passer godt på ens ting. Ved brug af lagerhotellet Nettolager kan man vælge imellem 37 lokationer i hele landet, hvor samtlige opbevaringsrum har individuelle alarmer og fugtstyring, så alle ens pæneste møbler er i sikkerhed. Læs mere om Nettolager og deres opbevaring her.

Dæk møblerne til

Hvis man ikke kan undvære de fine møbler i husstanden, kan man dog sagtens benytte dem, uden at de nemt blive slidte og beskidte. Hvis man køber et flot tæppe, som man fx kan dække sofaen med, så kan man roligt have den lille med op i sofaen.

Hav specielle møbler til den lille

Når barnet er blevet stort nok til at forstå regler, kan man begynde at fortælle barnet om de restriktioner som er forbundet ved de smukke designermøbler. Men da barnet naturligvis også skal kunne være i hjemmet, skal han eller hun selvfølgelig kunne benytte de fleste møbler i hjemmet.