Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Kommer der snart en lille ny til i familien? Så kan det være, at det er på tide at lave et børneværelse. Når født den lille nye er kommet til verden, er der ikke tid til at tænke på indretning og børneværelse. I hvert fald vil det være langt mere overskueligt at ordne før fødslen. Men hvordan laver du egentlig et hyggeligt og fint børneværelse?

Det skal være praktisk og hyggeligt

Det behøver ikke at være nogen større kunst at indrette et børneværelse. I bund og grund er det vigtigste, at værelset er praktisk og hyggeligt. Når du har et lille barn, er det vigtigt med nogle praktiske løsninger, men værelset skal samtidig være et rart sted at være. Når du skal forsøge at gøre det praktisk, kan du f.eks. tænke over ikke at indrette med det fineste, lyse tæppe. Det ville være mere praktisk med et trægulv eller mørkt tæppe, hvis der nu skulle blive spildt noget.

Sæt pynt op på væggene

Generelt er det sådan, at det giver en god stemning i et rum, når der også er noget på væggene. Det er som om, at det bliver lidt mere hyggeligt, end hvis væggene er helt bare. Der findes rigtig meget fin pynt til væggene, så det er bare med at finde noget, der falder i din smag. Det kan være alt fra plakater til en korkvæg. Du kan også hænge et LED spejl op for at give noget stemning. Find LED spejle her.

Indret med fine farver

Du kan næsten ikke indrette et børneværelse uden at gøre det med nogle ting i fine farver. Det er hyggeligt at indrette et børneværelse, fordi du kan give den lidt mere gas med farverne, end du måske ville gøre i resten af hjemmet. Derfor skal du ikke holde dig tilbage.