Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Når man får børn, så begynder det lige pludselig at være lidt mere besværligt at have helt normale ting i hjemmet. Det er det selvfølgelig fordi at ting som er helt normale for os kan være decideret farlige for små børn. Derfor er det enormt vigtigt, at man husker at børnesikre hele hjemmet, inden man lader de små guldklumper rende eller kravle frit rundt i hjemmet. Men nogle gange så overser man måske nogle ting som faktisk bør børnesikres eller købes med indbygget børnesikring. En af disse ting er hæve/sænkebordet som mange har stående på kontoret eller andre steder i hjemmet. Ønsker du også et børnesikret hæve/sænkebord, kan du læse mere her.

Undgå at barnet kommer til skade

Hæve/sænkebordet virker måske meget harmløst, når man ikke tænker videre over det, men som nævnt herover så kan helt normale ting være farlige for små børn. Hæve/sænkebordet kan især være farligt for små børn på grund af dets ledninger som barnet nemt kan komme til at putte i munden. Det er derfor vigtigt, at man samler ledningerne og skjuler dem så barnet ikke kan få fat i dem.

Undgå at noget går i stykker

Det smarte ved hæve/sænkebordet er, at man både kan sidde og stå ved det, men hvis noget sidder i klemme imens man hæver eller sænker bordet, så kan det gå meget galt. Dette vil barnet måske ikke registrere, og derfor kan han/hun risikere at vælte samtlige ting på gulvet.

Hvad er et børnesikret hæve/sænkebord

Som nævnt herover er det vigtigt, at man gemmer ledningerne væk, så barnet ikke tygger på dem, men bordet kan også børnesikres, når det komme til hæve/sænkemekanikken. Når man har børn i husstanden er det bedst hvis man ikke blot skal trykke på en knap for at hæve eller sænke bordet, men i stedet bør det være en kombination af to knapper eller noget anden udfordrende.