Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Tiden går hurtigt når baby først er kommet til verdenen. Du blinker med øjnene og så går de i skole, så blinker du igen og så er de flyttet hjemmefra. Derfor er det en god ide at tage en masse gode billeder af din baby, så du har nogle gode minder at kigge tilbage på når barnet vokser op.  

Print selv billederne ud  

Det kan være et stort arbejde at skulle vælge billeder ud, tage dem ned til den lokale fotomand, og få printet billederne ud til overpris. Så er det meget nemmere selv at købe en Photo printer og så printe de billeder ud du har lyst, som du så kan hænge op. 
Det er dog vigtigt at du bruger blæk i en ordentlig kvalitet, ellers bliver billederne hurtigt grynet og uklare. Men god kvalitets blæk kan hurtigt koste mange penge, derfor er det en god ide at finde steder hvor de har god kvalitet og en god pris. Her kan vi anbefale Inkpro, da de har et bredt udvalg til en god pris, og så får du samtidigt en gratis blækpatron med når du bestiller blæk. 
Du kan se mere om inkpro og deres udvalg her

Billeder hos fotografen 

Det vil sige at vi anbefaler at alle hverdags billeder, kan du selv tage og printe ud. Men det kan også være en god ide at få taget nogle billeder hos en professionel fotograf, da de kan lave et helt andet set up med både lys og omgivelser. Disse billeder kan du bruge til gaver til bedsteforældre eller onkler og tanter.  
Det kan anbefales at få taget professionelle billeder, en gang om året, så man kan se udviklingen hos barnet, og så kan de bruges til årets julegave. 
Men det er dog også i de første af barnets leveår, at man behøver at få taget hos en fotograf, da det er der de udvikler sig mest.