Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Når dit lille barn så småt begynder at gå, kan han eller hun have stor glæde af en gåvogn, som de kan støtte sig lidt op af indtil balancen er blevet til at stå på egne ben. Selv når balancen er på plads, vil der være stor glæde for mange små størrelser i at løbe rundt med en vogn, hvilket giver en form for sikkerhed for dem, og give mange timers underholdning og løben rundt i huset.

Der findes mange forskellige typer af gåvogn, og der er mange forskellige producenter, der laver dem. Den mest ikoniske er nok den klassiske version fra Brio, som kan findes i mange tusinde ganske hjem. Gåvognen fra Brio kan købes i en meget lang række forretninger og webshops, da det er en af de mest udbredte.

Brio vognen er også god, men det er langt fra den eneste model på markedet, der er værd at kigge efter. En af de alternative modeller er gåvognen fra den tyske producent Puky. Her er kombineret gåvogn med lidt motoriktræning i form af øje-hånd koordinering med de små figurer, der skal passe i hullerne. Derudover er der et lille rum i vognen, så dit barn have lidt bamser, pixibøger, træklodser eller lignende med. Du kan blandt andet købe Puky gåvognen her.

Puky vognen er væsentlig mere avanceret end Brio vognen og koster også lidt mere, men er også en anelse mere stabil. Uanset hvilken model du vælger, så kan du være sikker på at det vil bringe stor glæde hos dit lille barn, og hvis det ikke gør det med det samme, så stil vognen lidt væk og tag dem frem senere.

 

 

EFTERLAD ET SVAR